Ons verhaal

Ons verhaal

Dit vindt onze community

"Zorgeloos ondernemen"

5/5

Boljonairs heeft alles in house waarmee je als bol.com-verkoper te maken krijgt. Zoals een retourservice, funding voor je inkoop en een virtual assistent die taken voor je uit handen neemt. Zo heb je zo min mogelijk zorgen tijdens het ondernemen.

Denzel Sweeb

Ondernemer via Bol.com

"Ze staan voor me klaar"

5/5

Ik ben nu al even bij de Boljonairs community aangesloten. Ik ben super blij dat ik deze stap heb genomen. Ik word hier goed opgenomen, ik voel me hier geen cijfer maar een persoon, er wordt naar mij geluisterd. Ze staan altijd klaar om te helpen. Bedankt Gairo en Ole!

Line Chevalaria

Ondernemer via Bol.com

"Alles wordt van A tot Z uitgelegd"

5/5

Super fijne ervaring met dit traject! Alles wordt van A tot Z goed uitgelegd. Er is veel ruimte voor vragen, waar de gehele community bij helpt. Naast het opstarten van een eigen bedrijf wordt er ook naar de lifestyle gekeken. Je leert dus niet alleen het trucje, maar je past je gehele persoonlijkheid erop aan.

Ryan Westerveld

Ondernemer via Bol.com

Meet the team

Menno Wieringa

Oprichter & Coach

Ole van der Lande

Oprichter & Coach

Gairo Juliana

CEO & Coach

Florent Somers

Bol.com Expert
& Coach

Flavio Schoute

Manager & IT Specialist

Bart

Bol.com Coach

Luuk

Content creator

Matthias

Bol.com Coach

Patrick

Relatiebeheer

Hidde Smid

Bol.com Export &
Mindset Coach

Rik

Bol.com Coach

Jesse & Lars

Community managers

Veel gestelde vragen

Het model werkt volgens een aantal eenvoudige stappen. We werken van een samenwerking met Europese leveranciers met een risicoloos model naar het bouwen van een lange termijn business met een brand. Dit zorgt ervoor dat je zonder risico en zonder groot kapitaal inkomsten genereert en uiteindelijk een enorme brand hieruit kan bouwen die je op termijn kan verkopen. 

Ja, dit is zeker mogelijk. Ole en Menno zijn beide begonnen met ondernemen op minderjarige leeftijd en raden dit enorm aan. Wel vinden we het belangrijk bij Boljonairs dat iedereen er achter staat, dus vraag altijd wel even toestemming aan je ouders/voogd.

Je kan helemaal zelf bepalen hoeveel tijd je hierin stopt, dat is het mooie van eigen baas zijn. Niemand vertelt je wat je wel en niet kan en mag doen. Wij raden je vooral aan om consistent aan de slag te gaan dus kies een hoeveelheid tijd die je erin stopt die je altijd vast kan houden, dit geeft het beste resultaat.

Nee, je hebt geen groot startkapitaal nodig. Het is zeker handig om een zakcentje achter de hand te hebben, denk aan een paar honderd euro. Dit is niet noodzakelijk maar maakt het wel makkelijker voor je. Wil je checken of het past in jouw leven qua tijd, budget en ambitie? Plan hier eenmalig een GRATIS 1 op 1 coachingcall in! Hierin gaan we naar jouw persoonlijke situatie kijken en een stappenplan uitwerken om jouw gewenste resultaten te realiseren.

Retouren zijn een groot probleem voor veel E-Commerce ondernemers. Behalve bij Boljonairs. Wij hebben namelijk Boljonairs Retouren opgezet waar we alles, ja echt ALLES, omtrent je retouren voor je uit handen nemen en er ook nog eens voor zorgen dat deze kostenpost compleet geminimaliseerd wordt. Klik hier voor meer informatie over Boljonairs Retouren.

Zeker weten, je kan helemaal zelf bepalen hoe en wat je doet. Daarom wordt je tenslotte eigen baas! Wij helpen je ook om je eigen leven goed in te richten zodat het er moeiteloos bij kan en jij efficiënter gaat werken en beter gaat presteren in je huidige baan/opleiding. We vinden het belangrijk om met jouw persoonlijke situatie mee te kijken en denken.

Bij Boljonairs Start Up krijg je persoonlijke begeleiding, een community waar je al je vragen kan stellen, een cursus waarbij je het complete model van A tot Z tot in detail leert, groepscoaching, 1 op 1 coaching op mindset en persoonlijke ontwikkeling, gastlessen van succesvolle ondernemers en nog veel meer. Wij richten ons bij het Boljonairs Educatie gedeelte op een transformatie in plaats van slechts informatie. Wil je hier meer van weten en erachter komen of het bij jou past? Klik dan hier en krijg eenmalig een GRATIS 1 op 1 coachingcall!