Hoe Je In 3 Simpele Stappen Een Winstgevend Bol.com Bedrijf Start

Zonder startkapitaal of ervaring

Dit gaan we je leren:

De weg naar een schaalbare Bol Business

Veel mensen starten met een online business zonder de juiste kennis.

Dat betekent vaak jarenlang keihard werken zonder dat daar de financiële vrijheid uit voortkomt die ze zo hard nastreven. Ook wij hebben in het begin veel fouten gemaakt. Pas na jaren van testen hebben we eindelijk onze unieke succesformule geperfectioneerd.

Bij deze willen we jou de kans geven om te leren van onze fouten. We bieden nu tijdelijk onze succesformule aan in de vorm van een videocursus.

Zo kan jij direct starten en binnen no-time je financiële doelen overtreffen, zonder dat je daar jaren voor hoeft te zwoegen. Je leert dus de exacte stappen om vanaf niks een steady business te bouwen via Bol.com zonder voorraad! Om dit te realiseren hebben we de Boljonairs Kickstart gecreëerd.

Hierin leer jij van van A tot Z de eenvoudige stappen die wijzelf ook hebben doorlopen. Tijdelijk hebben we hier een enorme korting opgezet waardoor jij nu de kans hebt te starten voor maar €47! 

Module 1

Het 100k Bol Business Framework

Waarom 90% van de ondernemers faalt

 Hoe je stap voor stap naar succes gaat

  De belangrijkste principes van business  

 Hoe je ondernemen simpel houdt

(Normaal: €300) 

Nu inbegrepen bij de Boljonairs Kickstart tijdelijk voor 47€

Module 2

Het Fundament van Jouw Ondernemerschap

   Hoe jij minimaal €50.000,- bespaart 

   Hoe jij 2,5 jaar tijd en moeite wint

   Waarom jij nooit meer tijd hoeft te verspillen

   Onmisbare principes voor succes

(Normaal: €400 ) 

Nu inbegrepen bij de Boljonairs Kickstart tijdelijk voor 47€

Module 3

Strategieën en Processen

 Hoe je €30k+ producten vindt

  Hoe je de ideale listing maakt en het Bol algoritme bespeelt

  Hoe jij je kan onderscheiden van elke concurrent

  Hoe je ervoor zorgt dat iedereen jouw product koopt

(Normaal: €600) 

Nu inbegrepen bij de Boljonairs Kickstart tijdelijk voor 47€

Module 4

Kickstart van Jouw Succes

   Hoe je het meeste uit je ontwikkeling haalt

   Handvatten en extra hulp als je tegen dingen aanloopt

   Hoe je naar €10k p/m winst gaat 

   De exacte vervolgstappen uitgelegd

(Normaal: €300) 

Nu inbegrepen bij de Boljonairs Kickstart tijdelijk voor 47€

Uren
Minuten
Seconden

De Tijdelijke Actie

Krijg nu toegang tot de exacte strategie om naar 100k per maand te schalen via Bol.com!

Van 1600,- nu tijdelijk voor: 47,-

Veelgestelde Vragen

Zodra je je aanmeldt voor de Boljonairs Kickstart via onderstaande knop kom je op een speciale pagina waar je een persoonlijke boodschap krijgt met de stappen, extra’s en hoe je aan de slag kan. Daarna kom je in onze exclusieve omgeving waar je alles kan bekijken en aan de slag kan.

Nee, onze methodes en technieken heeft niemand anders tot zijn/haar beschikking. Onze werkwijze en processen hebben wij zelf ontwikkeld en zijn alleen voor mensen binnen de Boljonairs Community. Zorg dus dat je daar onderdeel van wordt door je hieronder aan te melden!

Veel van onze studenten behalen al honderden euro’s omzet binnen de eerste paar dagen. Wat we zien is dat als je de stappen goed uitvoert en je inzet echt goed is dat €5k in de eerste maand goed haalbaar is. Het kan ook zijn dat het bij jou ietsje langer duurt als je ergens tegen aan loopt, dan duurt het soms 1 a 2 weken om je eerste 500 tot 1000 euro om te zetten.

Om te starten met ons businessmodel heb je nauwelijks opstartkosten. Het enige waar je vooraf voor hoeft te betalen is de inschrijving bij de kvk (50€) en een aantal abonnementen waar je gratis mee kan starten. 

Zekerweten! Ole is zelf ook op zijn 16e begonnen en Menno op zijn 17e. Bij Boljonairs houden we alles simpel en eenvoudig zodat jij alle stappen eenvoudig en gemakkelijk kan volgen. Als je minderjarig bent is het wel belangrijk om toestemming van je ouders te hebben om hiermee te starten. Verder is het een kwestie van de stappen volgen en om hulp vragen waar nodig, we staan altijd voor je klaar!

Sluit je aan bij Luc, Florent, Luca, Mees en nog veel meer mensen die dezelfde stap al hebben gezet om in vrijheid te leven!

Zij gingen je voor:

Luc doet nu al €12k+ per maand

Luc Stekhuizen

Florent doet €100k+

Florent Sommers

Luca doet €1400,- per dag

Luca Soonius

Wie Zijn Wij?

Al bijna 3 jaar ondernemen wij. We hebben elk businessmodel geprobeerd; Dropshipping, Social Media Marketing, Webdesign, High Ticket Sales, Crypto, Verkopen Via Bol.com, Forex. Sommige modellen werkten en sommigen niet. Ole van der Lande behaalde successen met Dropshippen waar Menno Wieringa successen behaalde met verkopen via Bol.com. 

Alleen Ole liep er tegen aan dat dropshippen ontzettend inconsistent is en dat je altijd moet blijven werken. Menno liep er tegen aan dat het schalen erg langzaam ging met verkopen via Bol.com. 

Bijna een jaar geleden besloten we onze krachten te bundelen en samen iets nieuws te proberen; Dropshippen via Bol.com. Dit heeft alles voor ons veranderd!

We konden snel schalen, hadden geen inconsistenties en hebben in no time een steady, consistente business opgezet waarbij we bizarre bedragen wisten te draaien. Al snel bezaten wij 13,5% van de omzet van Bol.com In Belië, dit heeft nog nooit iemand gedaan. Vervolgens zijn we gaan reizen door Spanje, Mexico en de Verenigde Staten en hebben we de tijd van ons leven gehad. Maar toen we terug kwamen besefte we dat we heel weinig te doen hadden en in de tussentijd hadden we hier en daar al wat mensen geholpen om ook hun droomleven te creëren. 

We kregen steeds meer en meer vragen van mensen wat we nou precies deden en toen hebben we besloten om Boljonairs op te richten. Bij Boljonairs leren wij mensen zoals jij om ook binnen enkele maanden een bovengemiddeld, steady inkomen te creëren zonder vast te zitten aan een locatie of elke dag 8 uur te moeten werken.

De reacties zijn prachtig dus hebben we besloten om eenmalig de Boljonairs Kickstart voor €47 aan te bieden in plaats van €1000. Wij zijn super enthousiast hierover en zijn benieuwd naar je reactie zodra je het ziet want we weten dat het je omver gaat blazen!

  Ole en Menno

Copyright 2022, Selau OM All rights reserved.

Deze site is geen onderdeel van de Facebook™ website of Facebook™ Inc. Bovendien wordt deze site op geen enkele wijze ondersteund door Facebook™. FACEBOOK™ is een handelsmerk van FACEBOOK™, Inc.